Kjo është infermierja superseksi që i bën meshkujt të shkojnë me qejf në spital

1

Falë fotove të saj shumë shprehëse dhe detajuese, Carina Linn nga Tajvani ka fituar me mijëra ndjekës në profilin e saj në “Instagram”.
Vajza punon si infermiere në një spital në kryeqytetin Taipei, ku duhet thënë se të shumtë janë pacientët të cilët duan që ajo të kujdeset për ta.

Fotografitë e saj me bikini dhe me poza joshëse kanë bërë që në rrjetet sociale të shtohen së tepërmi dhe aktualisht ajo ka 150 mijë ndjekës.

Vajza ka marrë edhe shumë kritika për fotografitë e saj, por ajo përgjigjet se këto reagime vijën për shkak të jetës së saj me më shumë larmishmëri se të tjerët.

Kërko