Megan Fox është e parezistueshme

3
3 4 5 6 1

Ajo është një nga femrat më të bukura të Hollywood-it, seks-simbol dhe madje e përzgjedhur si femra më e nxehtë e planetit nga revista “Maxim”.
Dhe këto foto të tregojnë që nuk është aspak e vështirë të kuptosh se përse Megan Fox ka marrë të tilla epitete.

Aktorja dhe modelja 30 vjeçare shkëlqen në setin e ri fotografik ku ajo reklamon veshjet intime, si dhe tregon trupin e saj jashtëzakonisht tërheqës.

Kërko