Ky është lokali ku kamarieret shërbejnë gjysmë nudo

Is This The Sexiest Coffee Shop In The Whole World?
Gorgeous Entrepreneur Carlie Jo And Her Team Of Beautiful Baristas Strip Down To Bikinis And Lingerie To Serve Hot And Cold Drinks At Her Shop Called ‘Bikini Beans Espresso’ In Kent, Washington. 
As Well As Being Extremely Popular In The Local Area And Attracting Five Star Reviews On Yelp, The Shop Has A Huge Following On Facebook And Instagram.

Një dyqan kafeje në Uashington për të joshur konsumatorët ka të punësuar vajza që vishen më bikini dhe shërbejnë pije për klientët.
Por ky kod veshje ka qenë shumë i diskutueshëm pasi disa organizata për të drejtën e gruas ku theksojnë se është një ulje për personalitetin e femrës.

Dyqani në fjalë ka pasur një sukses të madh dhe është mjaft i vlerësuar. Foto që janë shpërndarë nga atje po bëjnë bujë në rrejte sociale.

Pronari i dyqanit eshte shprehur se: “Kjo veshje nuk cenon figuren e femres, por e fuqizon ate”, shkruan Daily Mail.

Is this the sexiest coffee shop in the whole world?
Gorgeous entrepreneur Carlie Jo and her team of beautiful baristas strip down to bikinis and lingerie to serve hot and cold drinks at her shop called ‘Bikini Beans Espresso’ in Kent, Washington.
As well as being extremely popular in the local area and attracting five star reviews on Yelp, the shop has a huge following on Facebook and Instagram.

Is this the sexiest coffee shop in the whole world?
Gorgeous entrepreneur Carlie Jo and her team of beautiful baristas strip down to bikinis and lingerie to serve hot and cold drinks at her shop called ‘Bikini Beans Espresso’ in Kent, Washington.
As well as being extremely popular in the local area and attracting five star reviews on Yelp, the shop has a huge following on Facebook and Instagram.

Kërko