Na duhet një Revolucion…

1

Shumica e problemeve fillojn në shtëpi, vazhdojnë në shkollë dhe reflektohen gjithandej. Shumicën e kohës ne merremei vetëm me pasojat, si ndryshimi i klimës, ndryshimet politike… Për ironi edhe politikanët fjalë të parë kanë ndryshimin. Neve na duhet një Revolucion në të Menduar për të kapërcyer problemet tona të mdha dhe kjo duhet të filloj në shtëpi të secilit, në shkollë, në punë, në rrugë…

Kërko