Apple sapo lansoi iPhone-in dhe iPad-in e ri me çmim marramendes

3

Sot, Apple lansoi iPad-in e ri, me 9.7inch ekran Retina dhe iPhone 7 version te ri.

Detajet janë dhënë më poshtë:

iPhone 7 (i kuq):

iPhone i kuq i ri është i ri sa i përket specifikave hardverike nga iPhone 7. Apple lansoi variantin e ri nënë iniciativën  “Red” të produkteve të veta.  Ky iPhone është i bërë nga alumini dhe çmimi është caktuar në 749 dollar amerikan.

iPad i ri:

Apple gjithashtu lansoi iPad-in e ri me një ekran të rifreskuar prej 9.7inch Retina.

Kërko