Lindsey Pelas

1
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Lindsey Pelas është modele, entuziaste e palestrës dhe shumë e famshme në rrjetet social, me më shumë se 6 milion ndjekës në Instagram. Ajo është shfaqur në magazina të famshme si Maxim, Esquire, GQ dhe Sports Illustrated.

Para Famës
Ajo u diplomua në Universitetin Shtetëror të Louisianës SHBA me një diplomë bachelor në histori.

Të ndryshme
Ajo është një ish-modele e Playboy. Iu deshën vetëm 6 javë për të arritur 1 milion ndjekës në Instagram.

Jeta familjare
Ajo ka lindur në Ruston, Louisiana dhe u rrit në një qytet rural. Ajo ka pesë motra dhe tre vëllezër. Ajo ka pasur të dashur lajtarin e famshëm të pokerit dhe biznesmenin Dan Bilzerian.

Kërko