Njerëz pa komplekse

Ka disa momente në jetë kur ne thjesht nuk na bëhet vonë dhe nuk qajmë kokën për asgjë, për shumë njerëz ky moment në përgjithësi vjen gjatë moshës së vjetër, por disa të tjerë thjesht janë të bekuar me këtë qëndrim që nga fëmijëria e tyre.
Tani, ideja që dua të shtrojë është se ne çdo ditë në jetën tonë përballemi me kode të shumta sociale dhe pritshmëri që na dominojnë qëllimet, idetë madje dhe dëshirat tona. Por ajo që do na bënte jetën më të thjeshtë është kur ne vendosim të mos pajtohemi dhe të mos brengosemi se çfarë të tjerët mendojnë për ne; për sa kohë që askush nuk lëndohet. Pra, nëse jeni ndikuar tashmë nga këto rregulla, ja shiko se si disa njerëz që thjeshtë nuk qajnë kokën dhe jam goxha i sigurt se ata e duan jetën e tyre.

1. Ky fëmijë, trokiti në derën time për një banane dhe pastaj iku si pa të keq!

2. Ky çift i moshuar duke na dhënë disa udhëzime serioze në marrëdhënie.

3. Spiderman

4. Pa marrë parasysh çfarë ndodhë, vazhdo të qeshurat!

5. Kjo grua është në palestër!

6. Ky djalë shumë in!

7. Fluturimi u anulua, koha për piknik?

8. Prisni një sekondë, sa të përfundoj lojën!

9. Në restoran!

10. Kjo grua nuk ia …!

11. Ky djalosh nuk qanë kokën çfarë mendojnë shokët!

12. Bosi!

13. Po, ne do të bëjë një pemë!

14. Kur të kap uria gjatë orës së mësimit!

15. Muzikanti!

Kërko