Veteranja e luftës në Afganistan është bërë modelja më e famshme në Instagram

Jo të gjithë ndjekin ëndrrat e tyre. Megjithatë, dikur gjatë jetës do të iu hapën sytë dhe veproni. Çfarë ndodh nëse ju vendosni të bëni atë që keni dashur që kur keni qenë pesë vjeç?

Është një yll i ri në Instagram që ka bërë nam dhe ka qfarë të na mësoj se si të rigjeni veten tuaj.

Isabel Howard është një veterane e Forcave Ajrore të Shteteteve të Bashkuara të Amerikës e cila na tregon se kurrë nuk është tepër vonë për të ndjekur ëndrrat tuaja, edhe pas një kohe të gjatë që ju keni humbur duke ndjekur rrugën e gabuar.

Tani punon si një model dhe trajner personal, dhe ka fituar shumë famë dhe përkrahës duke frymëzues me historinë e sajë dhe aftësitë e përsosura për selfie.

Kërko