Bukuroshja në brigjet australiane

7
7 6 4 3 2 1

E dashura e Gaz Beadle, Emma McVey ka zgjedhur që të bëj foto të zjarrta në bikine derisa është duke marrë rreze dhe pushuar në Australi
Ajo për moment është në pushime nga seriali Gordie Shore.

E duket se ajo është duke i shijuar të gjithë momentet e saj që është në udhëtim me të dashurin Gaz Beadle.

Duke bërë disa fotografi të dielën, modelja ka postuar një seri të fotografive të saj në Snapchat derisa është dukur shumë seksi me bikinet e saj.

Kërko