Genta vjen me një ndryshim, vështirë se do ta njihni

1

Genta Ismajli është njëra ndër këngëtaret më të njohura të estradës kosovare.

Ajo përveç muzikës që bën, njihet edhe për energjinë që ajo gjithmonë e ka në skenë. Së fundmi Genta ka ardhur me një ndryshim në pamjen e saj.

Ajo ka ndryshuar ngjyrën e flokëve dhe i ka bërë të shkurta.

E sa do t’ju pëlqej Genta me këtë stil të ri, vlerësojeni vetë.

Kërko