Hillary Clinton shkëlqen në rolin e modeles

1

Katy Perry duhet të falënderoj Hillary Clinton për zgjedhjet e saj të veshjes. Perry ka publikuar në Instagram një fotografi në të cilën shihet Hillary Clinton me një palë këpucë të dizejnuara nga Perry me emrin ‘The Hillary’.

“O Zot, e dua aq shumë”, shkruan Perry.

Në këtë mënyrë ish-kandidatja për Presidente po i rikthen favorin këngëtares, pasi kjo e fundit e përkrahu gjatë fushatës.

Megjithatë të gjithë kam komentuar pozën e Hillary duke treguar se ajo po shkëlqen dhe duket shumë e lumtur.

Kërko