Donald Trump, Vladimir Putin dhe Kim Jong-un duke vallëzuar

1

Donald Trump, Vladimir Putin dhe Kim Jong-un duke vallëzuar në publik. Jo në fakt këto janë maska të krijuara nga artisti Landon Meier i cili thotë se “merr shkas nga aktualiteti” me që rast në sitatën aktuale armiqësia mes Dnaldid, Putinit dhe Kim-it është në kulm.

Kërko