Nuk do ta njihni më Gylserenin, transformim total (Foto)

1

Aktorja turke Nurgul Yesilcay, ka realizuar fotografi për ballinën e revistës së njohur turke ‘PASTEL’.

Në një nga këto fotografi që ‘Gylseren‘ ka bërë publike, vërehet një ndryshim tejet i madh të ajo.

E bukura ‘Gylseren’ është shndërruar në një person krejt ndryshe, me flokë të shkurtër dhe pa grim, po ashtu duket se ishte edhe e zhveshur e tëra!

   

Kërko