Pornostari 82-vjeçar rrëfen sekretin: Ja përse nuk ndalem

1

Një burrë, që është vlerësuar si pornostari më i vjetër në botë, ka zbuluar sekretin pas dëshirës së pandalshme për seks.

Japonezi Shigeo Tokuda, 82 vjeç, e nisi karrierën kur ishte rreth 70 vjeç.

Ai thotë se pasioni për seksin i vjen për shkak se ha vezë çdo ditë.

Veterani i filmave porno e nisi karrierën në vitin 2004 dhe ka bërë rreth 60 filma erotikë çdo vit.

Ai thotë se karriera si pornostar e ndihmon që të ndjehet i ri në zemër.

“Disa thonë se dëshira seksuale vjen duke u ulur me kalimin e moshës. Por mendoj se kjo vjen për shkak se ti u kushton më pak vëmendje gjërave”.

 

Kërko