11 Foto që tregojnë realitetin e sotëm dhe shumë të vrazhët

1

Në këtë epokë të zhvillimit të shpejtë digjital, humanizmi dalë nga dalë dhe me hapa të sigurtë po shkon drejtë shkatërrimit. Njerëzit janë duke lëvizur në drejtim të vetë-shkatrrimit duke mos pasur idenë se çfarë është duke shkuar drejt apo mbrapsht në jetën e tyre. Një artist që është i brengosur për këtë drejtim që ka marru njerëzimi sot ka paraqitur këtë realitet përmes ilustrimeve si më poshtë…

1. Truri nuk do të përdoret më

2. Kur shuhet kërkesa për libra

3. Vdekja dhe media

4. Stampur me religjion

5. Shpërlarja e trurit

6. Liria e shprehjes

7. Kur ne bëhemi rob të medias sociale

8. Gjenerata e tanishme

9. Çfarë të zgjedhë

10. Vlera e njeriut matet me likes të rrjeteve sociale

11. E ardhmja nuk jep shumë shpresë

Kërko