9 raste shokuese të raporteve Njeri-Kafshë

4

Me siguri keni parë njerëz që dojnë kafshët, por këtoj që ju paraqesim më poshtë kalojnë çdo limit të raporteve njeri me kafshë. Të duash kafshët është më se normale, por ta qosh këtë dashuri në një nivel tjetër sikur ky është totalisht i pa zakonshëm dhe shokues.

1. Uwe Mitzscherlich

Ky gjerman e dinte se do të vdiste së shpejti. Ai ndërmori një hap të pa zakontë dhe vendosi të hyjë në lidhje me macen e tij. Ata u pagëzuan si burrë dhe grua mace. Urime!

2. Joseph Guiso

Ky australian u martua me qenin e tij labrador më 2010. Më tepër se 30 antarë të familjes ishin pjesëmarrës në martesën e Joseph-it i cili u mbajt në një park lokal.

3. Sharon Tendler

Britanizja milionere u martua me një delfin të quajtur ‘Cindy’ më 2005. Ata ishin në lidhje së bashku për 5 vite dhe këtë e kunorzuan me martesë.

4. Mark Matthews

Matthew është një djalë që dashuronte vajzat por kjo ndryshoi me kohë dhe ai tani dashuronte kuajtë dhe ponit. Ai u martua me një poni të quajtur ‘Pixel’ më 1992. Tani ata janë një qiftë i lumtur.

5. Charles Tombe

Një Sudanez u detyrua të martohej me një dhi më 2006 pasi u zë në flagrancë nga të komshijët duke bërë seks me dhijën e gjorë.

6.Vigneswari & Masiakanni

Këto vajza që i përkasin një fshati të vogël Indian janë detyruar të martohen me bretkosa si pjesë e ritualit për të larguar sëmundjet nga fshati.

7. Selva Kumar

Si pjesë të një dënimi një Indian i quajtur Selva u detyrua të martohej me një qen në vitin 2006

8. Karl Lagerfeld

Një milioner dizajnues i veshjeve vendosi të martohej në vitin 2013 me macen e tij pasi besonte se macja e tij e kishte influencuar të arrinte rezultate të larta në industrinë e modelimit.

9. Ngurahalit

Një tinejgjer 18 vjeqar u zë duke bërë seks me një lopë në vitin 2010. Si ritual i dënimit ai u detyrua të martohej me lopën për të pastruar fshatin nga mëkatet e të bëmës së tij.

Kërko