Ganja prezantojnë motrën e saj Fatmiren, zv. konsule e Kosovës në Bernë

1

Deputetja e PDK-së Ganimete Musliu e njohur tashmë me qëndrimet e saj parimore e sidomos për aksionin e sajë me këpucë në kuvend. Ajo është shfaqur në foto me motrën e sajë Fatmiren e cila aktualisht mban pozitën “ministër këshilltar” në konsulatën e Kosovës në Bernë të Zvicrës.

Ata që e njohin nga afër dhe punojnë me të, e identifikojnë Fatmirën si femër të guximshme energjike që nuk pyet për askë, kur e drejta është në anën e saj.

Më herët, Musliu ka qenë e angazhuar në stafin diplomatik të Kosovës, në ambasadën e Kosovës në Berlin, kurse tash mban pozitën e dytë në konsulatën e Kosovës në Bern.

Kërko