Resul Sinani në grevë

1

Moderatori RTK’së Resul Sinani, sot ka kujtuar kohën kur ishte studentë në Universitetin e Prishtinës.

Ai ka publikuar disa fotografi nga koha e studimeve, por që në atë kohë ishte ne grevë bashkë me kolegët e tij.

Në vitin 1999, Resuli bashkë me studentët tjerë, kishin hyrë në grevë urie për të kërkuar unitet mes politikanëve kosovarë dhe udhëheqësve të UÇK’së që të bashkuar të shkonin në bisedime që në atë kohë mbaheshin në Rambuje.

Resuli është shprehur se kjo kohë përbën një nga momentet më krenare të kohës së tij, pasi qëllimi i kësaj greve ishte arritur.

Kërko