Rita për pak të bëhet “horë” (Foto)

2

Duke qenë pjesë e Roc Nation që është nën menaxhimin e reperit amerikan Jay Z, ajo ka bërë shumë famë dhe ka arritur të jetë në qendër të vëmendjes me paraqitjet e saj publike.

Meqenëse edhe është vajzë e bukur dhe tejet seksi, ajo bie në sy edhe me trupin e formuar dhe me stilin e saj unik.

Në një fotografi që ajo ka publikuar në profilin e saj në Instagram, Rita për pak sa nuk ka hedhur në pah tërësisht gjoksin e saj.

Kërko