Si ta bartni shaminë në flokë këtë sezon (Foto)

1

Trend i cili gjithmonë është aktual sapo të vijnë ditët e ngrohta, por ju lejon stilizimin të cilin ju e dëshironi.

Këtë pranverë dhe verë sërish do të bartim shami mëndafshi në flokë, sepse pos që është shumë shik, çdo kombinimi të modës i jep vulë të veçantë, transmeton Telegrafi.

Qoftë kur është fjala për variantet e gërshetave të shkujdesura apo gërshetave të shprishura të Brigitte Bardot e cila shpesh flokët i la lidhur me shami, për më të shkujdesura është Gwen Stefani me sërish bandat popullore, ndërkaq idetë nga pistat e modës gjithmonë mund të gjenden tek dyshja e modës Dolce & Gabbana.

Kemi veçuar vetëm disa stile interesante të cilët menjëherë na kanë inspiruar që të nxjerrim shtojcat tona të modës verore dhe të nisim lojën e re të modës.

Kërko