Suksesi i pabesueshëm i vajzës së Donald Trumpit (Foto)

1

Suksesi i bijës së preferuar të presidentit amerikan po bëhet shqetësues: rroba, parfume dhe marketing. Pavarësisht përpjekjeve për bojkot, Ivanka Trump po bëhet e pandalshme.

Ajo që nga shumëkush konsiderohet zonja e parë e vërtetë në Shtëpinë e Bardhë, duket se ka marrë nga babai, mendjemprehtësinë për biznes.

BEVERLY HILLS, CA – JANUARY 15: Socialite Ivanka Trump arrives at the NBC/Universal Golden Globe After Party held at the Beverly Hilton on January 15, 2007 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Kërko