Shqiptari më seksi në botë. Ja pse femrat ‘vdesin’ për të (Foto)

1

Donik Hamiti është shqiptari nga Kosova i cili po i bën të gjitha femrat e Zvicrës të flasin me vete.

Ai ka një trup perfekt dhe është jo më kot i famshëm në pjesën ku jetojnë më së shumti shqiptarë.

Modeli është princi i kaltër i jetës reale sepse nuk ka asnjë të metë, por nuk është nevoja për shumë fjalë sepse padyshim që fotot nuk lenë vend për të tilla.

Kërko