11 Prindërit më të ri në Botë

Shtatëzënia tek moshat e reja gjithmonë ka qenë një temë që ka brengosë të gjithë dhe sidomos prindërit e fëmijëve. Ja rastet e prindërve më të ri në botë…

11 Baba në moshën 12 vjeçare

Stean Stewart u bë baba në moshën 12 vjeçare duke e lënë shtatëzënë fqinjën e tij e cila ishte 15 vjeçare.

10 Lindja e binjakëve në adoleshencën e hershme

Në vitet e 90, një vajzë dhe një djalë u bënë prindër të binjakëve.

9 Një ngjarje shokuese në familje

Një familje u shokua kur kuptoi se janë bërë gjysh. Gjyshërit janë vetëm 30 vjetë më të vjetër se nipi i tyre!

8 Të gjithë menduan se kjo bebe ishte motra e tij

Një ngjarje e prindërve shumë të ri që shokoi Birtaninë.

7 Tani gjyshërit do rrisin fëmijën e fëmijëve

Kjo nënë ishte 13 vjeçare ashtu si edhe babai i fëmijës. Kështu që gjyshërit u bënë përgjegjës për fëmijën.

6 Ngjarje tragjike për Tressa Middleton

Raportet tonë se Teresa ishte dhunuar dhe kishte mbetur shatëzënë duke lindur fëmijën në moshën 11 vjeçare. Kjo ngjarje ndodhi më 2006.

5 Lina Medina nëna më e re në histori

Nga burime të pa konfirmuara, është konfirmuar se Lina është bërë nëna më e re që në moshën 5 vjeçare.

4 Babai i vërtet ishte vetëm 14 vjeç

Chantelle Stedman lindi beben e sajë kur ishte vetëm 15 vjeçe, dhe babai i bebes ishte vetëm 14 vjeç.

3 Punë e paqme vajzë

Catherine Moore linidi beben kur ishte 15 vjeç. Ajo tha se lindja e bebes i ndihmoi asaj të mos marr rrugën e gabuar.

2 Një martesë e detyruar

11 vjeçarja Kordeza Zhelyazkova dhe 19 vjeçari Jeliazko Dimitrov dilnin së bashku kur një ditë Kordeza mbeti shtatëzënë dhe qifti u detyrua të martohej..

1 Deri në moshën 18 nuk dinte për seks

Kërko