24 Fotografi që ilustrojnë më së miri gjendjen shqetësuese të Botës Moderne

1

Sot po ua sjellim një kolekcion të mrekullueshëm fotografishë të bëra nga disa artist të famshëm, që tregojnë problemet e botës moderne dhe mesazhin e fshehtë të tyre…

1. Të çmendurit e rrjeteve sociale

2. Burgu i quajtur Facebook

3. Çmimi i jetës

4. Vdekja e logjikës

Shpenzime të jashtëzakonshme në armatim në vend të shpenzimeve në teknologji për të luftuar sëmundjet.

5. Të ushqyerit me rrjete sociale

6. Shenja e një prindi të vetëm

7. Në lidhje

8. Liria tjetër

9. Në rast rreziku

10. E ardhmja e të ushqyerit

11. Të gjitha të pa thënat

12. Paratë mund të blejnë lirinë e fjalës tënde

13. Talenti që përfundon në punë

14. Gjinia, arma dhe ngjyra

15. Rrethi vicioz i jetës

16. Lëvizja e fundit

17. Shkunorëzimi, dhimbja e fëmijëve

18. Zingjiri

19. Gracka

20. Zombit e internetit

21. Ja çfarë shikoni

22. Jo fjalës së lirë

23. Lufa

24. Do ta gjeni këtë gjithandej

Kërko