Çfarë po bëjnë tani vajzat e presidentit Obama

Barack Obama me gruan e tij Michelle Obama dhe dy vajzat Malia dhe Sasha

Kryetari i 44 i SHBA-ve Barack Obama ka dy vajza, Malia Ann Obama dhe Natasha Obama, e cila në publik njihet si Sasha.

Malia Ann Obama është vajza më e madhe e qiftit Obama lindur më 4 korrik 1998. Ajo tani shkon në kolegj dhe është fëmiu i parë afro-amerikan së bashku me motrën e sajë Sasha që kan jetur në Shtëpinë e Bardhë

 

Natasha (Sasha) dhe Barack Obama

Kërko