Dhëmbë të bardhë si perla vetëm për 3 min me këtë metodë

2

Një nga këto trajtime është zbardhimi i dhëmbëve me sodë buke dhe lëng limoni. Kombinimi i këtyre përbërësve është shumë i dobishëm. Kështu mund ta përgatisni dhe ta përdorni kombinimin e këtyre përbërësve të mahnitshëm.

Përbërësit për pastën natyrale: -disa lugë çaji sodë buke -mjaftueshëm lëng limoni ose ujë për të formuar një pastë -një brushë për dhëmbë udhëzimet:

Së pari, përzieni sodën me mjaftueshëm lëng të freskët limoni për të bërë pastë. Më pas, fshini dhëmbët tuaj duke përdorur një peshqir letre. Vendosni një sasi të konsiderueshme paste në brushën e dhëmbëve dhe aplikojeni në dhëmbë. Lëreni për 1 minutë dhe më pas pastrojeni gojën me ujë.

Kërko