Futbollistit i bëhet një masazh e çuditshme nga një femër (Video)

2

Kur është fjala për një lojë cilësore nga futbollistët, patjetër edhe mjekët duhet të jenë shumë të përgatitur

Dhe sigurisht masazhierët e kanë një detyrë të veçantë kur është fjala për muskujt e tensionuar, shkruan Daily Mail.

Mirëpo ajo çfarë ka bërë kjo masazhiere ka habitur të gjithë. Ajo i bënë një masazhë të çuditshme futbollistit Brandon Matera, i cili u detyrua të marrë një masazhë për t’i relaksuar muskujt e tij.

Kërko