A mund ta vëreni përse kjo foto ka ngjall frikë dhe është bërë fotoja më e shikuar në internet

Çfarë shihni në këtë foto? Një familje e lumtur duke kaluar një ditë të këndshme së bashku? Nëse shikoni me kujdes do të kuptoni përse kjo foto u bë aq e famshme në internet.

Sekreti në këtë foto gjendet tek vajza e vogël në të majtë. Atë duket sikur e kanë harruar prindërti dhe motra më e madhe, por një dorë misterioze si duket është kujdesur dhe ka përkëdhelur atë.

Për këtë shumë njerëz ka nxjerrë teori të ndryshme si:

“Dora e vajzës më të madhe është ndryshuar me Fotoshop se ajo do duhej të ishte duke përqafuar motrën e sajë.”

“Vajza e vogël do të duhej të ishte në mes të nënës dhe babait.”

Kërko