14 Fotografi të Udhëheqësve të Mëdhenjë Botërorë kur ishin të ri

4

1. Një foto e rrallë e udhëheqësit të Bashkimit Sovjetik Joseph Stalin. Kjo foto është bërë në vitin 1902

2. Kryetari i 42-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Kjo foto tregon versionin e ri të Bill Klinton-it duke u përshëndetur me kryetarin e atëhershëm të SHBA-ve Jon F Kenedi në kpshtin e Shtëpisë së Bardhë në Korrik të vitit 1963

3. Kjo është Princesha Elizabet e Anglisë në moshën 18 vjeçare. Gjatë kësaj periudhe Mbretëresha Elizabet ishte pjesë e Shërbimit të Mbrojtjes Territoriale gjatë luftës së dytë botërore

4. Të gjithë e njohin të gjithë-fuqishmin kryeministrin e Rusisë Vladimir Putin. Në këtë foto ai është në vitin 1966

5. Kush mund ta harroj të parin President Afro-Amerikan të SHBA-ve? Barak Obama, i cili është më së miri i njohur me modestin dhe bujarin e tij? Në këtë foto të vjetër, ai është duke tymosur një …

6. Presidenti i 35-të i Shteteve të Bashkuara, pra John F. Kennedy gjithashtu vjen nën listën e udhëheqësve të fuqishëm të botës. Këtu në këtë foto, është djari i ri 10 vjeçarë, John F. Kennedy

7. Ja dhe foto e Presidentit të tanishëm të Shteteve të Bashkuara, Donald Trump. Foto u bë kur Trump ishte në Akademinë Ushtarake

8. Nelson Mandela një revolucionar anti-aparteid i Afrikës së Jugut dhe një politikan i mirënjohur. Në këtë fotografi, mund të shihet politikani i ri në vitin 1961

9. Figura më kontraverse e historisë së njerëzimit Adolf Hitler, i cili ishte një politikan Gjerman dhe një udhëheqës i partisë naziste

10. Udhëheqësi i Shteteve të Bashkuara, i cili konsiderohet si më i fuqishmi në historinë e Amerikës, është ky Xhorxh W Bush në këtë fotografi duke luajtur baseball

11. Udhëheqësi Suprem i Koresë Kim Jong-il në këtë fotografi është me babain e tij Kim Il-Sung dhe me nënën e tij në vitin 1945

12. Murgu i famshëm budist Dalai Lama, i cili tani është 81 vjeç, duket mjaft tërheqës dhe i ri në këtë foto

13. Babai i kombit të Indisë Mahatma Gandhi mund të njihet vështirë në këtë foto të vjetër 1887

14. Ish presidenti i Irakut Saddam Hussein

Kërko