Është e pamundur të mos ia ngulësh sytë gjoksit të saj gjigant (Foto)

1

Alissa Bourne është një femër fantastike – nga koka deri te këmbët.

Por, biondia me sy të kaltër shquhet sidomos për gjoksin e saj gjigant.

Modelja dhe aktorja nga Nju-Jorku s’i do hiç jelekët, siç edhe shihet në fotot e mëposhtme.

Kërko