Qytetari shokohet nga ajo që gjeti në byrek (Foto)

2

Një qytetar ka blerë byrek në një byrektore në Elbasan, por ka shtangur nga ajo që ka gjetur brenda tij.

.“Përshëndetje JOQ! Bleva byrek në një byrektore këtu pranë universitetit në Elbasan dhe siç duket kishte më tepër hekur se sa spinaq.

Po ta shikoni me vëmendje vidën ka ngjyrën e ndryshkut. Se çfarë po hamë një dreq e di.

Ndërkohë më poshtë keni edhe foton nga kamerat e dyqanit pasi ika nga byrektorja që kanë kapur momentin kur e zbuloj vidhën në byrek”.

Kërko