Zbardhet lidhja e Sadikut me Fibin, çfarë i thotë ai për zhveshjet e saj

2

Prej shumë kohësh është folur për një lidhje të mundshmë mes futbollistit të kombëtares Armando Sadiku dhe këngëtares së re Fibi.

Në një intervistë për ‘Thumb’ këngëtarja ka sqaruar raportin mes saj dhe futbollistit.

Fakti që ata gjenden të dy në Zvicër nuk tregon asgjë për lidhje mes tyre. Fibi pohoi se ajo jeton atje prej 13 vitesh.

Ndërsa me Sadikun janë thjesht miq shumë të mirë.

Nga ana tjetër Sadiku është një besimtar i devotshëm, i cili falet dhe në xhami, por kjo nuk e pengon të mbajë afër një femër ekstremisht ekstravagante.

Ajo u pyet nëse ai i thotë ndonjëherë të mos dalë kaq e ekspozuar. Fibi tha se ajo dhe Sadiku nuk kanë marrëdhënie kaq intime se ai ti këshillojë çfarë të veshë.

Kërko