Të ndjesh lundrimin me “Mercedes Benz” (Foto)

1

Kompania e Mercedez Benz ka projektuar një jaht luksoz për lundrim nëpër ujërat e botës.

Jahti ka emrin “Silver Arrows of the Sea”, është i gjatë 14 metra dhe ka 940 kuaj fuqi, që mund të futen 10 persona na bord.

Shikoni këtë jaht të mrekullueshem të Mercedes Benz.

Kërko