24 përtacët më të mdhenjë në botë

1

“Gjithmonë do të zgjedh një dembel për të bërë një punë të vështirë, sepse ai do të gjejë një mënyrë të lehtë për ta bërë atë”, ky është një citat që shpesh i atribohet njeriut më të pasur në botë Bill Gates. Ne kemi zgjedhur një listë të dembelëve më të mdhenjë në botë që ndoshta mund ti hyjë në punë Bill Gates-it.

Këta dembelë në këtë listë kanë zbuluar mënyra briliante për të bërë më pak punë se që edhe është e mundur nga vetë natyra njerëzore.

#1 Dembeli adhurues i filmave. Duke shikuar video

 

#2 Dembeli me kositëse bari

#3 Zogu dembel

#4 Roje dembele

#5 Vajzë me stil por dembele

#6 Studenti më dembel i kolegjit

#7 Tortja e datëlindjes për dembel

#8 Pema e Krishtëlindjeve

#9 Babai dembel

#10 Mjeshtri i orës, dembeli

#11 Djaloshi dembel

#12 Dembeli dhe qeni

#13 Përdoruesi dembel me tablet

#14 Lojtari dembel

#15 Pushime për dembel

#16 Kokoshka

#17 Fitness

#18 Telefon për dembel

#19 Fluturimi

#20 Ushqim për dembel

#21 Duhanëpirësi

#22 Pengesë për derë

#23 Një grumbull dembelësh

#24 Qendër tregtare për dembel

Kërko