Wendy Fiore me dy talente të mëdha

Wendy Fiore është me origjinë nga Çikago dhe ka disa talente të jashtëzakonshme. Në fakt 2 talente të mahnitshme të madhësisë (32JJ). Trupi i saj është krahasuar me femrat si Jordan Carver dhe Denise Milani. Dyqanet do ta kenë të vështirë të posedojnë rroba për te, por harruam Wendy nuk ka nevojë për rroba?

Kërko