16 gjërat që menjëherë i largojnë meshkujt nga ju edhe nëse jeni shumë atraktive

BUKURIA NUK ËSHTË GJITHÇKA. Ka disa gjëra që mund ta largojnë një person nga ju edhe nëse jeni shumë atraktive.

Nuk ka asgjë të keqe për t’u kujdesur për veten dhe për shpenzoni kohë; një përpjekje për një dukje më të mirë. Por nëse mendoni se gjithçka që duhet për të ndezur një mashkull është “dukja seksi” mendoni edhe një here.

Ja 18 gjëra të cilat do ta përmbysnin interesimin e një mashkulli për ju edhe nëse ju jeni shumë atraktive:

 1. Kur flisni vetëm për gjërat negative në jetën tuaj dhe plotësisht injoroni ato pozitive
 2. Shikoni djemtë e tjerë, dhe nuk I kushtoni vëmendjen e duhur njeriut para jush
 3. Nëse shikoni çdo grua tjetër si konkurrencën tuaj dhe jeni xheloze
 4. Kur refuzoni t’i jepni atij hapësirë në jetën e tij, si dalja me shokë ndonjëherë
 5. Kur ju jeni super të mirë me miqtë tuaj kur jeni me ta por flisni keq për ta pas shpinës së tyre
 6. Kur ju nuk mund të duroni një bisedë me të për ndonjë gjë të rëndësishme
 7. Kur përcaktoni nivelin tuaj të lumturisë nga sa kushton diçka
 8. Kur refuzoni të vendosni qëllime apo përpiqeni të përmirësoni jetën tuaj
 9. Kur jepni ultimatume sepse gjërat nuk shkojnë ashtu si ju dëshironi ose nuk keni marrë atë që keni dashur
 10. Kur luftoni me të për gjithçka
 11. Kur e nënvlerësoni atë para shokëve ose familjes së tij
 12. Kur tallesh me gjërat që atij I pëlqejnë
 13. Kur refuzoni të ndonjë përpjekje për t’u takuar me familjen ose miqtë e tij
 14. Kur shfaqni mosinteresim gjatë bisedave duke shikuar në mënyrë të vazhdueshme në telefonin tuaj
 15. Kur flisni vetëm për veten ose thashethemet për të tjerë
 16. Kur nuk i kuptoni vlerën dhe cilësitë tuaja personale

 

Kërko