Të gjithë e dojnë pak nga Kortni

9

Ju mund të njihni këtë super bombë të Teksasit nga roli i saj në filmin ‘Everybody Wants Some’, bazuar vetëm në titullin, supozohej se ishte një dokumentar për jetën e saj.

Si një model, trajnere dhe aktore, Kortni Tailor ka mbi një milion ndjekës në Instagram. Nëse e shikoni përmes fotove mund ta kuptoni përse Kortni ka kaq shumë njekës në Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kërko