Veshja e pakuptueshme e Rita Orës (Foto)

1

Këngëtarja e famshme botërore e lindur në Kosovë, Rita Ora tashmë konsiderohet ikonë e modës.

Ajo njihet për eksperimentet që bënë në veshje qoftë në paraqitjet e përditshme qoftë në skena të mëdha.

Rita ka postuar një fotografi në Instagram ku është e veshur e tëra në të zezë ndërkohë që nuk kuptohet se veshja e saj e poshtme nëse është me çizme apo pantallona pasi nuk vërehet kufiri mes tyre.

Shikojeni foton më poshtë dhe vlerësojeni edhe vetë.

Kërko