Vajzat i kanë shumë dëshirë këto gjëra por ato kurrë nuk ua thonë juve

Ne të gjithë kemi dëshirat tona të veçanta por vështirë se ua themi të tjerëve për shkak se mund të përqeshemi nga të tjerët. Vajzat kanë disa dëshira të tyre të brendshme që hezitojnë të ua tregojnë të tjerëve dhe sidomos partnerëve të tyre, duke u frikësuar se do të paragjykohen. Ja disa prej tyre:

1. Sy mbyllur

Pas ’50 Shades Of Grey ‘, ka shumë gra që janë e dëshirojnë këtë metodë.

 

2. Lidhja

3. Fotografimi dhe video incizim

 

4. Lodra seksuale

 

5. Biseda të pista

Një bisedë e vogël e pistë mund të jetë një shije e shtuar

Kërko