Kjo është macja më e madhe në botë (Video)

2

Macja më e madhe në botë, ka një peshë dhe gjatësi të jashtëzakonshme.

Jonathan Zurbel nga New York ka adoptuar macen katër vjeç, të quajtur Samson, nga vëllai i tij, i cili nuk mund të kujdeset më për kafshët për shkak se është në punë.

Por, Samson nuk është mace e zakonshme. Peshon 28 kg, është katër këmbë e gjatë, praktikisht mban rekord botëror.

Realisht, rekordin botëror e mban macja Stewie, e cila ka qenë e gjatë 4.04 këmbë por ka ngordhur në vitin 2013.

Samson pëlqen të shetitet nëpër shtëpi, zgjon çdo ditë pronarin e tij që të luajnë, para se ai të shkojë në punë.

Kërko