Mos u brengosni nëse nuk keni para, këta milionerë i humbën të gjitha

10

Fitorja e shumave marramendëse në e parave dhe humbja e tyre përnjëherë, ka shkaktuar që njerëzit të tentojnë vetvrasje, e të tjerë të vuajnë për gjithë jetën me punët më të thjeshta.

Fitimi i parave në lotari, dhe shpenzimi i shpejt i tyre, ka shkaktuar dëme në jetën e këtyre njerëzve.

Ata i kanë shpenzuar në forma të ndryshme paratë, duke filluar me blerjen e shtëpive, realizimin e bizneseve, pastaj në drogë, blerje të makinave e shumë të tjera.

Shikoni historitë e tyre, prej më të trishtave në videon më poshtë.

Kërko