Një avion misterioz aderoi në Amerikë, askush nuk e di se çfarë është

2

SHBA ka aderuar avionin eksperimental X-37B në Florida, duke i dhënë fund një misioni 2-vjeçar që ishte tërësisht sekret.

Avioni – që mund të fluturojë vetë dhe që duket si një anije kozmike – aderoi gjatë vikendit në Cape Canaveral, duke i dhënë fund një fluturimi që filloi në maj të vitit 2015.

Por Forca Ajrore Amerikane nuk tregoi se çfarë kishte qenë duke bërë ai apo pse aderoi.

Teoricienët konspirativë sugjerojnë se avioni mund të ketë qenë duke testuar një lloj të ri të një arme satelitore.

Por, nuk ka pasur ndonjë sqarim zyrtar se çfarë bëri avioni gjatë misioneve të tija të gjata.

Kërko