Brad Pitt dhe Angelina Jolie do të bashkohen sërish

Kur adhuruesit e çiftit BraAngelina dëgjuan lajmin se Brad Pitt dhe Angelina do divorcohen, ata nuk mund ta besonin as të pajtoheshin me këtë fakt. Por kjo ishte shumë e vërtetë.

Megjithatë duket se Brad Pitt dhe Angelina Jolie janë po lëvizin sërish drejtë bashkimit. Që kur divorci i çiftit ka dalë publik, të dy kanë bërë disa akuza për njëri-tjetrin.

Ka qenë pothuajse tetë muaj që kur ata njoftuan divorcin e tyre dhe filluan të jetojnë veçmas, por tani duket se ka një rreze shprese, pasi disa raporte fillestare nga burime të afërta kanë treguar për një ribashkim të mundshëm.

Le t’i hedhim një sy!

Brad Pitt sigurisht që do të ngazëllehet kur të dëgjoj këtë

“Angie do të kthehet në lagjen e tyre të vjetër për të qenë më afër tij dhe Brad beson se do t’i bëjë gjërat më të lehta”

Angelina Jolie, 41 vjeçe, thuhet se do të bëhet banore e përhershëm në Los Feliz me gjashtë fëmijët e saj në një shtëpi të re për të qenë pak më pranë Bradit.

 

Gjithkush në mbarë botën është i kënaqur me këtë lajm.

Edhe Brad Pitt gjithashtu është shumë i lumtur. Aktori nuk ka jetuar pranë fëmijëve të tij që kur Angelina i mori ata për të jetuar në Malibu pothuajse tetë muaj më parë.

 

“Brad Pitt ka shpresë ta fitojë zemrën e ish gruas pasi ajo do të jetë më afër tyre tani tha një burim i brendshëm i afërt me aktorin.

Sa larg është shtëpia e re e Angelinës nga pallati i Brad Pit?

Disa burime thonë se Angelina tashmë ka hyrë në shtëpinë e saj të re e cila ka vlerë 25 milionë dollarë, është vetëm 2 kilometra larg për Bradin.

 

Burimi vazhdoi:

“Brad dhe Angie pranojnë se jetesa aty pranë do ta bënte fazën e tranzicionit të menaxhueshme për fëmijët,” pohuan burimet.

 

Sipas TMZ:

“Të dy nuk duan që fëmijët të vuajnë për shkak të ndarjes së tyre dhe do të ishte e lodhshme për ata të udhëtojnë në distanca të largëta vetëm për të përmbushur prindërit e tyre, pasi Malibu është larg”. Shtëpia e re e Angelinës me sa duket ka gjashtë dhoma gjumi dhe 10 banjo, raporton TMZ.

 

Duket se ndarja e tyre po bëhet gjithnjë e më miqësore.

Dhe të mos harrojmë se të dy kanë gjashtë fëmijë së bashku, dhe më vonë kur erdhi në divorc, ata vendosën të zgjidhin çështjen në mënyrë private.

 

Nuk ishte e lehtë për secilin prej tyre që të merrnin këtë vendim, është për të ardhur keq që ata duhet ta bëjnë këtë.

Siç kemi raportuar edhe më parë se, Brad Pitt po ndihet i vetmuar që nga ndarja e tyre dhe ka vështirësi të flejë gjatë natës.

 

Natyrisht, kjo nuk është vetëm një situatë e njëanshme.

Një burim i brendshëm kishte zbuluar pas disa javësh ndarje se “Angelina duket se nuk ka asnjë besim më tek askush, as në asistentin e saj, as në rojet, as në stafin e as në ndonjë tjetër.”

Dhe kjo është ajo që i mungon më së shumti rreth Bradit.

Kërko