Maturantja nga Peja ideon vetë fustanin e veçantë për maturë (Foto)

70

Në mbrëmjen e maturës, si femrat ashtu edhe meshkujt i kushtojnë shumë rëndësi dukjes.

Vajzat janë ato që më shumë kujdesen që në këtë natë të duken bukur e të marrin vëmendjen e të gjithëve.

Këtë vit, maturantja nga Peja, Arbana Lushaj, ka vendosur që vet të kujdeset për fustanin e saj.

Ajo ka përfunduar shkollën e mesme të muzikës dhe duket se pasioni i saj i madh pikërisht për muzikë, ka ndikuar që ajo të krijoj një fustan të veçantë me nota muzikore.

Kërko