Ja qeni që kushton 2 milionë dollarë

20

Qentë, me karakteristika të dallueshme prej luani, janë bërë simbol i statusit të super pasanikëve të vendit dhe thuhet se janë “kafshë me fat”, që sjellin shëndet dhe siguri.

“Ata kanë gjak të luanit dhe janë në top listën e qenve më të fuqishëm për roje”, tha dresuesi i këtij qeni në emisionin “Qianjiang Evening News”.

Kërko