Mariah Carey ka shtuar shumë në peshë (Foto)

1

Mariah Carey nuk është më ajo diva e botës për muzikë. Këngëtarja tani është diva e Bryan Tanakas në shtrat.
Mariah është parë dje në New York ku shihet se përsëri ka shtuar peshë.
Këngëtarja e famshme poashtu po merr kritika për veshjen e saj.
Megjithatë çifti duken të lumtur pranë njëri tjetrit dhe se diferenca në moshë nuk po i pengon ata në lidhje.

Kërko