Kjo është shuma marramendëse që Sinani i la në zarf Labit

Këngëtari Sinan Hoxha dhe bashkëshortja e tij Andrra, janë miq të mirë me Labin dhe Qendresen

Dihet edhe marrëdhënia e afërt e gruas së Labit me gruan e Sinanit. Ato dyja kanë qenë së bashku edhe në pushime, ku janë kënaqur shumë.

Në dasmën e Labit, çifti Hoxha ishin në çdo moment aty, në tren, në Pejë e në Prizren. Pra, kudo.

Plus kësaj, thonë se ja la edhe 1.000 euro në zarf.

Kërko