Nëna e Leartës kopjon veshjen e Shyhrete Belulit

3

Learta është ajo që i bashkon dy miket më të mira, Shyhretën dhe nënën e saj përcjell ORAinfo. Në shumicën e postimeve të saj, ajo nuk i ndan ato.

Por, në foton e fundit vërehet diçka që nuk e kemi parë më herët. Shyhretja dhe mikja e saj me veshje të njëjta e që i vetmi dallim është ngjyra, kanë vendosur që me pamje të njëjtë të shkojnë në ahengun e përbashkët.

Megjithatë ato dyja duken shumë bukur në stilin e tyre

Kërko