Shkëlqejnë vajzat e Lutfi Hazirit gjatë votimit (FOTO)

30

Kandidati i LDK-së për kryetar të Gjilanit, Lutfi Haziri ka votuar.

Krahë tij janë paraqitur bashkëshortja dhe dy vajzat e tij.

Dy vajzat e Hazirit kanë fituar bukur shumë vëmendjen e të tjerve, derisa janë dukur për bukur.

Kërko