Skandal në televizion! Velina e Ermalit i nxjerr të gjitha, shfaqet pa të brendshme!

20

Ajo ka bërë një kërcim mjaft sensual dhe provokativ në të cilin ajo shfaqet e veshur më një fustan të kuq përmes së cilit nuk i ka lënë hapësirë imagjinatës.

Kejvina nuk kishte veshur të brendshme dhe në shumë momente ka treguar më shumë seç duhet ndërkohë që kërcente.

Kërko